Как да намерите вашият потребителски Фейсбук идентификационен номер ( facebook ID ) ! - Фейсбук уроци - Фейсбук новини - Фейсбук Мания - Facebook Mania!Начало » Новини » Фейсбук уроциКак да намерите вашият потребителски Фейсбук идентификационен номер ( facebook ID ) ?

В урока е показан най-бързия начин как да откриете вашето потребителско ID. Когато създавате фейсбук профил системата автоматично създава идентификационен номер за всеки потребител. Този номер може да ви е необходим при създаването и ползването на някой фейсбук приложения и инструменти.

Фейсбук идентификационен номер ( facebook ID )

Следвайте стъпките: 

1. Влезте във Фейсбук с вашата регистрация.

2. Отидете на вашият профил.

3. От вашият профил кликате на "Снимки". Ще се отвори страницата със всички албуми.

4. Кликате на която и да е снимка от албумите. Като се отвори снимката, отидете с курсора в адресната лента на вашият браузър. Това е полето, където се пишат адресите на сайтове.

5. Отидете с курсора на мишката към края на изписания адрес. Някой адреси са кратки, така че ИД номера ще се види веднага. Търсете, там където има поредица от цифри. Може да има няколко места съдържащи цифри в адреса. Потърсете номера пред който има "id=" . Това е вашият идентификационен номер.

 
Категория: Фейсбук уроци | Добавено на: (20.07.2011) | Рейтинг: 0.0/0
Преглеждания: 654 | Тагове: фейсбук новини, фейсбук трикове, фейсбук уроци |

Подобни новини: