Как да премахнем/изтрием абонат от фейсбук фен страница! - Фейсбук уроци - Фейсбук новини - Фейсбук Мания - Facebook Mania!Начало » Новини » Фейсбук уроциКак да премахнем/изтрием абонат от фейсбук фен страница!

Ако имате досадни потребители, които постоянно спамят и пущат публикации за да промотират техния бизнес на вашата Фейсбук страница и не спират след като вече сте ги помолили, то може би ще ви се наложи да ползвате този урок за да премахнете/бан-нете лицето завинаги.  Ако имате нужда да премахнете даден потребител от вашата Фейсбук страница временно или завинаги прочетете този урок и следвайте стъпките описани по-доло.

Facebook блокиране на потребител

Следвайте стъпките: 

1. Отидете на списъка с потребителите харесали Вашата страница.

2. Изберете "Покажи всички".

3. Намерете лицето, което желаете да изтриете от списъка с всички абонати.

4. Клихнете на Х-са в дясно до името му.

5. Отваря се нов прозорец, в който пита: "Сигурни ли сте, че искате да премахнете Името на Абоната от страницата?". Натискате бутона ОК и лицето е премахнато вече от хората, които харесват страницата Ви. Но човека може да я хареса отново! Затова ако искате тотално да му забраните да може да харесва страницата изпълнете опцията в стъпка 6.

6. В същият прозорец за премахване на потребител, доло в ляво има поле за поставяне на отметка с опция: "Постоянна забрана" (или по-известно на английски като BAN). Избирайки тази опция, Вие бан-вате лицето завинаги и то никога вече неможе да хареса страницата. Ако сте сигурни, че не жалаете присъствието му окончателно, отметнете тази опция за да бъде блокиран завинаги!
Категория: Фейсбук уроци | Добавено на: (20.07.2011) | Рейтинг: 0.0/0
Преглеждания: 788 | Тагове: фейсбук новини, фейсбук трикове, фейсбук уроци |

Подобни новини: