Как да създадем събитие във Фейсбук - Фейсбук уроци - Фейсбук новини - Фейсбук Мания - Facebook Mania!Начало » Новини » Фейсбук уроциКак да създадем събитие във Фейсбук?

( как да създадем събитие във Фейсбук и да поканим гости )

Фейсбук събитие

Следвайте стъпките: 

1. Влезте във Фейсбук със вашата регистрация.

2. Изберете "Събития" от менюто . Там са събитията на които сте поканен да присъствате.

3. Кликнете на бутона отгоре "Създай събитие".

4. Попълнете всички необходими полета. Изберете подходящо заглавие за събитието, задайте датата, часа и местоположението на събитието. Попълнете възможно най-много информация относно събитието. Информацията тук може да бъде променяна по-късно.

5. Изберете ниво на поверителност за събитието. Можете да го направите "Публично". Така всеки може да види информацията за него и да се добави за да присъства на него. При избор на "Приятели" само вашите приятели ще могат да виждат информацията и да присъстват на него. При избор на "Само с покана" събитието остава заключено за всички други и няма да се появява при търсене. Само поканените ще имат достъп до информацията и ще могат да присъстват на събитието.

6. Като попълните всичко кликнете на бутона "Създай".

7. Можете да качите снимка, която да преставя събитето. От буто "Избери" избирате и качвате снимка от вашият компютър.

8. Поканете гости. Изберете вашите приятели от фейсбук и други потребители и ги поканете да присъстват на събитието. След като поканите хора, вие сте готов със създаването на събитието.

 
Категория: Фейсбук уроци | Добавено на: (20.07.2011) | Рейтинг: 0.0/0
Преглеждания: 602 | Тагове: фейсбук новини, фейсбук трикове, фейсбук уроци |

Подобни новини: